Kulinářské týdny

14.06.2017 - 22.07.2017

"Sopa de Frijoles Negros" Jemně kořeněná polévka z černých fazolí podávaná s tortilla chipsy a zakysanou smetanou 65 Kč
Quesadilla s grilovaným kuřecím masem, kukuřicí a chedarem, podávaná se steakovými hranolkami, zakysanou smetanou a domácí rajčatovou salsou 198 Kč
"Burrito" Pšeničná tortilla plněná směsí grilované vepřové panenky, rýže, jalapeňos a fazolí, podávaná s lehkým zeleninovým salátkem, zakysanou smetanou a domácí salsou 198 Kč
"Bistec a la Mexicana" Grilovaný hovězí rumpsteak z mladého býčka plněný papričkami chipotle, sušenou šunkou, černými fazolemi, podávaný se zámeckými bramborami restovanými na bylinkovém másle 235 Kč
"Mexické limonády JARRITOS" - osvěžující limonády vyrobené z čerstvého ovoce s přírodním třtinovým cukrem 48 Kč
"Corona Extra" Typické spodně kvašené mexické pivo podávané s limetkou 58 Kč